بريد English
البحث:

مركز العلاقات العامة و الاعلام التوظيف الشراكة والتوأمة القسم النسائي

مركز العلاقات العامة و الاعلام  Saudi Oger Training Institute Signs an Agreement of Training with 'The National System for Joint Training”

الجمعة في ٣ تموز ٢٠٠٩

An agreement of training was signed between Saudi Oger Training Institute - SOTI- and 'The National System for Joint Training”- NSJT - on the 4th of March 2009 to train a group of the Saudi youths at SOTI in 'Travel and Tourism” (Reservations and Ticketing).
It's worth mentioning that SOTI provides education and vocational training programs in its 4 schools such as 'The Hospitality School”, 'The Technical School”, 'The Construction School” and 'The Continuous Learning School”.
The agreement was signed by Mr. Ibrahim Bin Abdulaziz Al-Tabbash – General Manager of NSJT; and Dr. Abdullah Al-Obaid, Director of SOTI.
Dr. Abdullah Al-Obaid indicated that SOTI is one of the best institutes to apply the plans of 'The National System for Joint Training” and overpass the gap between labour market needs and workforce skills developed by the training programs.
العودة
المدارس